29 March 2009

Flyvende katt


Her forsøker vi å skaffe middag ved å fange en av de mange flyvende kattene i området. Spesielt om våren kommer det store svermer som spiser av matavfallet rundt omkring. Her skulle Zhivago vært! Da kunne vi fått et herremåltid.

7 comments:

søstern said...

Haha! Stakkars pus når han lander.. :P Vi pleier også å kaste pus rundt om kring, men hun har ikke noe mykt å lande på da.. kanskje derfor hun er så rar?

Superhue said...

Ja, jeg tror det. Vi pleier å kaste nabobarna rundt omkring inni huset vårt. De har også begynt å bli litt rare. Hodet vet du - de lander gjerne på hodet. Det er nok det som ikke er så bra.

Zhivago said...

Far har nesten aldri slått hodet, og han er og rar. Tror det er et rent katte og menneskeproblem. På en annen side har jo ikke far hår, og det skjer jo gjerne at hårsekker dør om de blir utsatt for gjenntatte slag. Så kanskje far bare lyger når han sier at han ikke har dunket borti så mye. Og at det er jeg som er grunnen til at han har mistet håret....

Silje-mor said...

Når kommer egentlig bildet av barten? Pollen er stengt og det er overveldende flertall for bart!

Venter i spenning!

PS Jeg er ofte innom bloggen din, men jeg stemte bare én gang!

Superhue said...

Det blir bart til påske! Bestemt av et overveldende flertall. Det aner meg hvem som har stemt imot...

Lulu said...

Dere har det bra dere. Her har vi svermer av esler... ikke mye morro når de samler seg på telefonledningene her omkring...

Superhue said...

Mitt tips er: gå aldri under en sverm av esler! Det de slipper fra seg er ikke småtteri...