05 June 2009

Fitty dent og Kukis


Bildet er tatt på ferietur i Italia. Visse symptomer både oppe og nede gjorde det nødvendig med en tur på apoteket. Der så jeg et tydelig eksempel på korrekt og logisk vareplassering. Hva dette er og hva det brukes til...? Hvem vet.

7 comments:

Zhivago said...

Vel... Kuk-is sier seg vel selv. Spesielt når det er slik en søt pike på pakken. Det er når du har snust feil dame i rumpen, og du får troll i trompeten. Da kan det være godt å kjøle det ned med litt kuk-is.
Fitty-dent er sikkert en slags krem for samme området hos damer. Slik at det ikke lukter krabbe i hele huset når hun tar av sin truse....
Tror nå jeg....

Anne-Sophie said...

Gir meg ende over skrevs!

Zhivago said...

PS! Den kuk-isen er og veldig anvendelig for monogame menn som er redd for å falle for fristelser. Litt kukis og: vipps! Alle synlige tegn på fristelse er vekke, samt at du sikkert har skremt vekk fristelsen i prossessen :) Jeg vet ikke hvor mange ser det er i proses.

Superhue said...

Kjære dere! Kukis er selvfølgelig et festemiddel for tannproteser. I Sverige sier man for eksempel:"..om du inte skulle villa ha lite kukis i munnen?"

Anne-Sophie said...
This comment has been removed by the author.
Anne-Sophie said...

Ja? Da har jo Zhivago rett da jo!
Han er forresten opphengt i monogame menn. Synd for Zhivago det om han tenker på å føre sine gener videre. Menn kan som kjent ikke føde barn.

Zhivago said...

Jeg har vel ikke hengt meg i noe jeg. Sbuser der det snuses kan. SNIFF :) Gleder meg til puberteten.