27 June 2009

Modne jordbær i hagen


Dumt å reklamere for det kanskje.( I samme slengen kan jeg nevne at jeg har fått meg nytt luftgevær.) Jordbærene heter Corona og sprer seg som ugress. Har du lyst på jordbærplanter bør du oppsøke nærmeste åker og stjele en avlegger. Man skal aldri spørre om å FÅ avlegger av en plante. Dersom man får en plante av velvillighet kommer den til å dø. Eller noe i den duren... - bra er det ikke. Stjel!

5 comments:

Anonymous said...

Nå blir jeg litt forvirret. Er det du eller Coronaen som sprer seg som ugress. Jeg har akkurat fått 5 jordbærplanter, men de er bare å kaste de da? Så får jeg heller stikke til nærmeste gård og "låne" noen planter.

Superhue said...

Ja, de er det bare å kaste. Det blir som å gi bort barna sine dette - det er noe man ikke gjør. Man selger heller ikke avkommet sitt, slik det har blitt gjort i ditt tilfelle. Plantene vil sannsynligvis gi vonde jordbær, kanskje også giftige. Etter at plantene har båret frukt kommer de sannsynligvis til å overta plenen, kvele gresset og utvikle torner slik at det blir umulig å bruke hagen din.

Anonymous said...

Da er jordbærplantene kastet, og jeg har vært å "fått" noen nye på plantasjen. Regner med at det blir supre jordbær allerede i år, og at det blir mer enn nok både til syltetøy og sherry. Takk for at du svarte så raskt, og at jeg dermed unngikk en hage fra helvete.

Anne-Sophie said...

Ah! Så deilig! Hadde jeg vært i nærheten av deg skulle jeg stjålet i vilden sky.
Apropos luftgevær. Jeg kan faktisk skilte med et klubbmesterskap fra studietiden i luftgevær. Gud, så moro det var å skyte!
Nok om det.

Til Anonymous: Kan du ikke bare kalle deg noe når du kommenterer?
Nettet vrimler jo av Anonymous.
Jeg foreslår Anon Mus. Eller noe annet. Anonym Mus dersom du er kvinne.

Superhue said...

Anonym Mus er bra:) Hørtes skikkelig stusselig ut.