Kebabkongen - terningkast 3
En rett ut slapp og våt kebabopplevelse. Vanlig kebabfarse med grovhakket kinakål dynket med meget raus mengde intetsigende dressing. Kebabkongen på Nøtterøy blir derfor ikke akkurat førstevalg neste gang sulten banker på. Da må det i så fall være rimelig sent på kvelden med tykke, tykke ølbriller.
5 comments:
Kebab. Er ikke det laget av får? Usj.
Du onkel. Vi skulle ikke gjort alvor av ærfugljakten i år da? Ikke bare preike om det, men faktisk sette av en uke til å fylle frysen??? Jeg og far er psyko gira!!!!!
Prøv Linas! Digg kebab:-)
Ærfuglkebab? Jo - det klinger ihvertfall bra i mine ører. Meget åpen for en uke med hagle, whiskey og en retrieverende hund. Kanskje også en heiagjeng.
Kan heiagjengen ha dusker? Jeg er veldig svak for dusker!
Post a Comment