14 April 2009

Tromsø


Kurs i tromsø. Ved ankomst i går var det mørkt, null grader og sludd. I dag derimot kan jeg ikke annet enn å si - bedre enn fryktet. Dere har det bra dere som bor i nord - fjell, finvær og midnattssol! Håper dere tenker litt på oss søringer som må slite med hete, dårlige veier og ... søringer.

6 comments:

Zhivago said...

Søringa!! Fokkings hestpeisa!!

Silje-mor said...

Du, tar du fly opp hit etter kurset idag. Jeg lager middag, veit du ;oD

Akk så nært, men dog så fjernt. Skal de ikke arrangere kurs i H.fest snart da? Det er noen som sliter med søvn her også, vinter som sommer...

Superhue said...

Nese-bihulekirurgikurs her. Har sett Hammerfest på kartet, og det får ihvertfall plass på samme kartblad som Tromsø. Dere kunne jo hentet meg en ettermiddag synes jeg... Hadde vært hyggelig med middag.

Zhivago said...

Du onkel. Kan ikke du stikke inn på PVS i storgata 69 for meg. Har en mistanke om at de ikke gjør noe annet enn å drikke kaffe og ha homoerotisk samkvem. De snakker i alle fall stygt om damene sine hele tiden. Og som personalsjef i selskapet syns jeg at jeg kan delegere det vekk. Trenger vel ikke gå på tur bak han i hvit dress helt til Tromsø for å gi noen sparken???

Superhue said...

Oppdrag uført! Hadde meg med personalet. Søte gutter.

Zhivago said...

det e sant. spesielt bård.