24 June 2009

Sankthansaften


Båtkortesjen går gjennom bjerkøysund. Alt klaffet og jeg ble overbevist - denne dagen feires best på sjøen i vestfold! Jeg har aldri sett så mange båter ute samtidig.

5 comments:

Anonymous said...

Antar du er fra innlandet... Jeg kan telle sju, som i 7, båter på bildet. Viss det er alt som skal til for å imponere deg, så vil jeg anbefale en tur på sjøen i fellesferien. Da er det minst 10 båter på en gang.

Superhue said...

Ha! - jeg klarer ihvertfall å telle 10 båter, som i ti, på bildet. Antar du er fra hjelpeklassen i matematikk. Hvis jeg skulle telle med båten min blir det elleve, nesten som i elev - som du var da du gikk i hjelpeklassen i matematikk. Og hvis du ser i bakgrunnen ligger Fjærholmen med flere enn tretti båter, et kjempehøyt tall! Og forresten er Tyrifjorden Norges femte største innsjø og nesten som et hav å regne. Tross alt er den nesten 300 meter dyp, som i trehundre. Derfor er vel innlandet nesten som feil å regne (selv om det (jada...) er riktig).

Anonymous said...

Å så sur. Og jeg gikk aldri i hjelpeklassen i matematikk. jeg var for dårlig. Så det så. Og selv om du er et superhue, så trenger du ikke slenge dritt til andre som ikke er så smarte. Jeg prøvde bare å skrive en morsom kommentar, og så blir du sur. Skal aldri besøke denne siden igjen. Tak for meg

Virgo said...

Har "Anonymous" mensen?

Zhivago said...

Vi hadde ikke hjelpeklasse på valpeskolen, men er rimelig sikker på at jeg hadde havnet der for å hjelpe de andre :) Hva er mange? Og hva er mensen? Og har du den nye båten på en innsjø og ikke på Nøtterøy? dette ble mye for nøtten min...
Men jeg er jo svensk, så da er jeg ikke så inne på norsk geografi...