04 February 2010

Meny Skallestad

Frysedisken hos Meny, Bye Andersen.

Det var det den britiske kona til Andersen sa da hun gikk fra ham - Bye Andersen.

5 comments:

Zhivago said...

Eg tok an ikkje... Pokker!

Superhue said...

Jeg skal forklare den for deg jeg, Zhivago. Vitser blir som regel mye morsommere når de må forklares i etterkant. Dette bildet med tekst har en todelt mening:

1 - Menybutikken på Skallestad (Nøtterøy) har vaffelsalg utenfor. Det har derfor samlet seg en del mennesker der, og jeg tenkte det var en litt artig tanke at dette var frysedisken. Dersom Meny skulle spare penger i kuldeperioden kunne de nemlig bare lagt frysevarene utenfor på et bord.

2 - Denne Menybutikken er opprinnelig en kolonialvarehandel drevet av kjøpmannen "Bye Andersen". Jeg syntes dette ble et morsomt navn på engelsk. Derfor spøken med Bye Andersens fiktive, britiske kone (eller ekskone om vi skal være pirkete). Det siste hun trengte å si til sin mann før hun dro var navnet hans: Bye Andersen, som oversatt til norsk vil bety: Hadet Andersen. Kanskje vitsen hadde fått enda mer snert hvis hun hadde sagt "bye Bye Andersen", men det er lett å være etterpåklok.

Håper dette var oppklarende for et lite og forvirret hode.

Zhivago said...

Aaaaah! Nå tok eg an! Skjønte det med frysedisk, men her og fru andersen ble mye for meg. Vi hunder har jo ikke lov å gifte oss ennå, og så har jeg jo bare vært på Nøtterøy bortsett fra når jeg har vert på besøk hos deg. Og du er altid mer interessert i å glo på mor og å pilse med far enn å forklare meg viktige historiske hendelser og den arkitektoniske historie. Du får fokusere mer på meg neste gang. Jeg responderer bra på snop.

Anonymous said...

hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....

Superhue said...

Njaaa, vi får se om det blir litt snop på deg da Zhivago. Men jeg slutter ikke å pilse med faren din for det!